Post by mabgarsreasaca on Feb 5, 2022 15:34:51 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Goat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Goat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheats glitch primogems ▞▞▞
▞▞▞ Goat Simulator 2022 version ▞▞▞
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο ωραίο που έχει καλά γραφικά μου αρέσει lol.
Goat Simulator Simulācijas spēles maq
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου. Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν πως δεν είναι λογικό να ακουμπάς ίσα ίσα τον άνθρωπο και αυτός να πετάγεται στον απέραντο...
Θυμάμαι ότι έπαιζα αυτό το παιχνίδι στα 3 τώρα που είμαι 10, αυτό είναι το πόσο μακριά έχω φτάσει σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά μετά από χρόνια και χρόνια που δεν παίζω ακόμα καμία ενημέρωση;;; Ενημερώστε αυτό το παιχνίδι Θέλω περισσότερα πράγματα να κάνω, να κάνω επίσης αποστολές και περισσότερους χάρτες. Ευχαριστώ, ελπίζω να το δείτε γιατί θέλω πραγματικά περισσότερα πράγματα
skata
Τελειο
Μισώ πώς όταν έχω τη σύνδεσή μου στο Διαδίκτυο λέει παρακαλώ ενεργοποιήστε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο γιατί; Εδώ και λίγο καιρό μου άρεσε αυτό το παιχνίδι αλλά τώρα; Ε, λίγο χειρότερα εκεί
Καλό παιχνίδι, αλλά χρειάζεται τόσα πολλά giggle bites και χρειάζεται για πάντα για να φορτώσει, οπότε μπορείτε να το διορθώσετε;
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ αστείο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι χρειάζεται πολύ χρόνο για να εγκατασταθεί, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό
καπια στιγμη μου χαλασε
Goat Simulator Simulacijske igre mfxp
Δεν ήταν καθόλου καλή εφαρμογή μόλις την κατέβαζα δεν άνοιγε
1ον. Αυτό είναι πληρώστε για να κερδίσετε, δεν μπορείτε να πάτε σε άλλους χάρτες, μπορείτε να πάτε μόνο στον χάρτη για 5 λεπτά. 2ον δεν μπορεις να δεις αγγελια μονο για να πας στον μαπα που θελεις για 10 λεπτα. Αυτό είναι ένα rip-off.
Μου αρέσει αυτό, αλλά είναι σε πολλές διαφημίσεις, αλλά είναι μια χαρά γιατί μου αρέσει η ενημέρωση τώρα για νέες κατσίκες μου αρέσει ❤❤❤❤❤❤
Talking Angela בידור evdg
Το παίζω στο xbox είναι καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να προσθέσω τις ικανότητές μου
Δεν μπορώ πλέον να έχω πρόσβαση στο παιχνίδι
Λοιπόν τώρα το παιχνίδι είναι δωρεάν YAY, αλλά ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι πρέπει να πληρώσετε για να λάβετε χάρτες;-; Παρακαλώ κάντε το δωρεάν ΠΑΡΑΚΑΛΩ 🙏
Είναι το καλύτερο παιχνίδι
Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι ΑΛΛΑ μερικά πράγματα δεν είναι τόσο καλά όπως το jetpack που δεν πετά τόσο καλά...
Οταν παω να μπω μου γραφει να επιτρεθει στην εφαρμογη goat free να εχει προσβαση στις φωτογραφιες/αρχεια/πολυμεσα της συσκευηςας
Διασκεδαστικό και παράλογα αστείο παιχνίδι. Νομίζω ότι θα ήταν πιο διασκεδαστικό αν υπήρχε κάποιο είδος εισαγωγής και φροντιστηρίου στην αρχή.
Πολύ καλά
Goat Simulator Simulyatorlar hvl
Πολυ ωραιο παιχνιδι
παιχνίδι μαλακία
Είναι διασκεδαστικό και περίεργο, αλλά θέλω πραγματικά τα άλλα επίπεδα, οπότε θα πρέπει να είναι δωρεάν και να υπάρχουν περισσότερες κατσίκες
Πολύ ωραίο παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να κάνει όλο το chp δωρεάν.
Καταπληκτικό παιχνίδι αλλά μπορείτε να μειώσετε την τιμή του dlc αλλά εκτός από αυτή την καλή δουλειά στο παιχνίδι
Είναι ωραίο εγώ 2 επίπεδο είμαι buck to school goat city bay είναι πολύ ωραίο και ένα δύσκολο πράγμα είναι στο goat city bay δεν μπορώ να βρω το τελευταίο Trophie/ Golden goat αλά μπορεί να ψάξω στο YouTube οπότε δεν έχω κάτι άλλο να πω αλά είναι ωραίο το παιχνίδι❤️❤️❤️😊🌷
Αυτό το παιχνίδι είναι φρικτό επειδή βάζουν τόσα πολλά mb που η λήψη του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά αργή, καθώς δεν υπάρχει καν απάντηση από τους προγραμματιστές και αυτοί οι άνθρωποι φαίνονται εντελώς άσχημοι, όπως όταν πλησιάζω πολύ, οι άνθρωποι γυρίζουν και με κοιτούν επίμονα. Μην με ξεγελάτε η σύνδεσή μου στο δίκτυο είναι εξαιρετική, αλλά εξακολουθεί να κατεβάζει αργά και δεν συνδέεται καν με τον λογαριασμό παιχνιδιών Google Play αυτό το παιχνίδι είναι κυριολεκτικά το πιο βρώμικο παιχνίδι στον κόσμο.
Ομορφη! Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα ότι έχει σφάλματα που δεν μου αρέσουν όποτε παίζω παιχνίδια. Προσπαθώ να παίξω όλα τα παιχνίδια 🎮 στο Google play store, αλλά όποτε βλέπω αυτό το παιχνίδι μου αρέσει 👍 αλλά όταν ανοίγω το OMG υπάρχουν τόσα πολλά σφάλματα, αλλά σας συνιστώ να παίξετε αυτό το παιχνίδι και όλες τις εκδόσεις του που πληρώνονται😔🥺 και Δεν σου λέω το spoiler LOL😂
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά γιατί ψάχνεις χρήματα Υπάρχουν διαφημίσεις μετά από κάθε δεύτερο άτομο και πρέπει να αγοράσεις τους χάρτες και ο πρώτος χάρτης είναι εξαιρετικά μικρός και δεν υπάρχουν αποστολές στον πρώτο χάρτη. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ALL ABOUT MAN.....
1,2 GYGABYTES?? Και σπαταλάει πάρα πολλή μπαταρία ενώ το τηλέφωνο θερμαίνεται έως και 110°F
με διώχνει κάθε φορά που το φορτώνω ΠΟΛΥ ΕΚΧΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!! Αλλά και πάλι διασκεδαστικό.
Σπρώξτε πίσω στην πίστα Θα έπρεπε να ήταν πολύ