Post by mabgarsreasaca on Feb 5, 2022 15:23:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toca Life World: Build stories IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas palielina dārgakmeņus ▞▞▞
▞▞▞ Toca Life World: Build stories 2022 version ▞▞▞
Tā ir laba spēle, bet es vēlos, lai viņi mums dotu vairāk lietu, lai mēs varētu dabūt un iegūt lietas. arī dažreiz, kad es atveru spēli, tas ir tikai balts ekrāns, pat ja es to izdzēšu un atkārtoti lejupielādēju. Šodien es mēģināju to lejupielādēt, un tas joprojām ir tas pats baltais ekrāns. Es arī nopirku Hello kitty iepakojumu, tāpēc ceru, ka tas joprojām ir.
Es nevaru atjaunināt toca boca life world
Man patīk toca boca, tas ir jautri
Instalējiet tā ir ļoti laba spēle iesaku
Toca Life World: Build stories Educational qadj
Man patīk šī spēle, bet es vēlos, lai, pērkot iepakojumu, mēs varētu pielāgot šajā iepakojumā esošās lietas, jo vairāk lietu, jo vairāk naudas tā maksā, kopumā man spēle ļoti patīk. Man arī patīk, kā es varu spēlēt savā veidā, tas ir patiešām jautri.
Man patīk šī spēle, bet vienīgais, ko es ienīstu, ir tas, ka pērc kaut ko, piemēram, 30 rakstzīmes, man ir iespēja nopelnīt tikai 5 un tas ir ļoti godīgi, ka kāds var kaut ko nopirkt un jums ir jāmaksā, bet tad, ja vēlaties, jūs nevarat iegūstiet to, lai jūs, lūdzu, varētu izveidot 3 no tiem bez maksas
Lieliska spēle. 3 zvaigznes! Man nepatīk, ka citas spēles maksā 4 dolārus. Es skatos video ar cilvēkiem, kam ir kopmītņu istabas un tamlīdzīgi. Es saņemu želeju 😵
👎👎👎👎👎👎
Toca Life: World will be the place for all new themes and updates, and even some surprise gifts! We're almost ready to introduce it to you. If you download Toca
Lieliska lietotne, taču viena problēma man bija, kad es biju ieguvis jaunu ierīci pēc tam, kad jau biju iztērējis aptuveni 40 dolārus, es nevarēju to pagarināt, un man tā bija jāiegādājas no jauna, lai kļūtu par Ābelu, lai atgūtu to, kas man bija.
Pirms kāda laika es pārskatīju un piešķīru 4 zvaigznes, bet šoreiz es piešķiršu 3 zvaigznes. Dažreiz man rodas šī kļūme, kurā pasaulē var būt tikai 1 vai 2 pielāgotas rakstzīmes, lai gan es nopirku caurlaidi, lai izveidotu daudzas rakstzīmes (tā gadījumā ir izveidotas 6, un tikai 2 tiek parādītas kartē). Pēc tam tas notiek. , Man ir jāatiestata mana pasaule, lai to labotu, kas izņem no manas mājas visu mājas dekoru no dažādām vietām un maina sienas atpakaļ sākotnējā krāsā. Man ļoti patīk šī lietotne.
Spēle ir LOVELY, bet, kad es devos uz savu māju, viss bija bojāts un trūka. Un, kad es dodos uz citām pilsētām, es to atstāju savā mājā un atkal aizeju un atgriezīšos savā mājā, un tad tā sabojājas. Es neesmu pārliecināts, ko darīt, kad tas notiek, un es pat nezinu, kā tas notiek un kā to novērst.
Tasty World: crazy diner Hygge xyq
Man patīk šī spēle, taču ir radusies kļūme, kas radās, ja tiek izvilktas drēbes, un, atstājot lietas, kas pazūd un lietas nonāk citos plauktos, un visas lietas nav bezmaksas, tāpēc lūdzu, atbrīvojiet tās. Un salabot tos. Un ty.
Es mīlu, es domāju mīlu spēli, bet jūs vienkārši vēlaties, lai mani mazie cilvēki dodas kaut kur citur, labāk, es esmu ļoti skumji, es to nevaru izdarīt, jo pasaule un spēles puse maksā naudu, un es gribētu, lai spēle visiem būtu bezmaksas bc kāpēc taisīt spēli 6-8 gadus veciem bērniem un es spēlēju 11 gadus veciem bērniem, tāpēc es pieklājīgi lūgtu, lai visa spēle būtu bezmaksas. PS. Klēra Blekmona, lūdzu, zvaniet man drīzumā.
Man patika šī spēle, tā ir ļoti laba. Bet vienu reizi es spēlēju savu hause unsaved. Tas bija izdarīts es paņēmu visas lietas no dzīvokļa. Es burtiski to salauzu, lai mana māja aizņēma apmēram 3 stundas. Bet spēle ir interesanta, bet patiešām glichy.
Lieliska spēle! Vēlos, lai veikals tiktu atjaunināts ar vairāk dizainu un pilsētām, kā arī vairāk preču. Man patīk arī Hello Kitty un draugi, kā arī Gudetama pasākums un laiki. Lūdzu, dariet vairāk šādu lietu nākotnē!
Vienmēr kad lādēju iekšā spēli tad man ir telefona vieta 12,35 gb un man saka ka ir maz vietas
Man ļoti patīk spēle, bet es gribu, lai pārējās spēles maksātu naudu, ja tās ir kā bērnu spēles, tām ir jābūt bezmaksas, un visam šajā spēlē ir jābūt bezmaksas, tāpēc tas ir patiešām muļķīgi, kā jūs to darāt par naudu
Toca ir jautri. Un man tas patīk, jo jūs varat darīt visu, ko vēlaties. Un jūs varat saņemt dāvanas, un kucēnus, kaķus, zaķus, un jūs varat dabūt pārtiku. Jūs varat izveidot savu māju. Jūs varat iegūt arī citas pasaules. Bet jums ir jāmaksā par pasaulēm.
Forši tikai būtu intresantāk ar visām pasaulēm vaļā
ak
Manai meitai ļoti patīk šī spēle, un es esmu nopircis katru komplektā iekļauto iepakojumu, taču viņa kļūst sarūgtināta un raud pēc tam, kad stundas ir pavadījušas, iekārtojot mājas vai ēkas, un katru reizi, kad viņa atkal piesakās, visas lietas ir pazudušas. Esmu lasījis, ka tā ir spēles kļūda, taču tā vēl nav novērsta! Visam ir jāpaliek tur, kur tas tika likts....viņa iegulda tajā daudz darba, un, vērojot, cik tas viņai ir nomākta un satraucoša, es patiešām sadusmoju pēc visiem iegādātajiem iepakojumiem. Lūdzu, izlabojiet šo problēmu!!!
Lejupielādēt Toca Life World: Build stories APK 1.38 Android ...
Android App Angry froggold formāta failus lejupielādēt. Ja vēlaties instalēt Angry froggold ierīcē jums ir vairāk nekā
Es tam būtu piešķīris 3 zvaigznes, taču, kad es to nejauši atinstalēju un atkārtoti apturēju, tas man neatdeva visas manas pasaules, un es par to iztērēju 45 dolārus, tāpēc, lūdzu, izlabojiet to, un tas neatjaunoja manus datus vienā no pasaulē viss bija pazudis, un lielākā daļa manu mēbeļu nekad neparādījās, piemēram, mana hello kitty gulta, mana Melody gulta un mana Ziemassvētku eglīte, un ikreiz, kad es mēģināju iekļūt tirdzniecības centrā, spēle sabojājās un mani atteica. tāpēc, lūdzu, atjauniniet savu spēli.
Ikreiz, kad veidoju tēlu, mani vienkārši aizvedu līdzi, jo gandrīz visi mani varoņi man iedeva tikai vienu otru lietu, kad no rīta saņēmu jauno bufeti, es to saņēmu un devos to meklēt, un tas tur nebija, tas turpina teikt es, ka man tas ir
Šī spēle ir patiešām lieliska un brīnišķīga! Bet ir viena problēma. Kad es izveidoju citu varoni, tas izdzēš galveno varoni, kas man bija. Bet kopumā spēle tiešām laba.
👍
Es nevaru intelēt šo spēli
Visas manas lietas un drānas ir pazudušas!!! LŪDZU, NOVĒROJIET ŠO KĻŪDU, ES PAZAUDU VISU MAN BIJUŠO PRECI!!!
Miga Town: My World APK 1.36 App Lejupielādēt Android
Forša spēle tikai nav pa brīvu mājas un mèbeles😪😭
Ir kļūdas problēma, kā arī tā turpina mani izslēgt no spēles, kad es mēģinu to spēlēt.
Toca Life World: Build stories Educational kem
Man patīk šī spēle, es to spēlēju visu dienu, un, ja kādreiz pametu to, jo ieguvu jaunu tālruni vai nejauši to izdzēsu, bet citādi man ļoti patīk šī spēle. Taču četru zvaigžņu rezultāts ir tāpēc, ka dažas no šīm lietām var būt diezgan dārgas, piemēram, 30 rakstzīmju slots un jaunas drēbes ir dārgas, bet visādi citādi lieliska spēle tika atiestatīti, un es to neizdarīju.